dijous, 12 de novembre del 2015

Els navegadors

Un navegador o explorador web, es  un programa que ens permet veure el contingut de les pàgines web, per tant ens permet l'accés a internet.  Els navegadors, tambe mostren gràfics, seqüències de vídeo, sons, animacions i programes diversos a més de textos i enllaços. Hi han molts navegadors, a continuanció hi han els més importants:



   Google Chrome, el va crear Google, es el navegador més nou, és un navegador molt utilitzant, esta disponible per a una gran quantitat de sistemes operatius. És gratuit sota condicions de servei específiques.








  Internet Explorer, aquest navegador el va crear Microsoft, i va ser un dels primers navegadors que es va crear. Ara ja no s'utilitza gaire ja que va molt lent, i te molt poca seguretat comparat amb els altres navegadors.









 Mozilla Firefox, és un navegador de programari lliure, i destaca per la seva seguretat, i tambe perque te l'avantatge de que es pot personalitzar.












Safari, el va crear Apple, està pensat per a Mac, pero tambe hi ha una versió per a Windows.











Opera, és navegador no gaire conegut, creat per la empresa noruega Opera Software, es molt ràpid i segur. 













Maxthon, és un navegador provinent de la Xina, és per a Windows, i una de les característiques principals que destaca més es que té la interficie, totalment personalitzable.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada